James gratis onderhoudsadvies

U gaat een mooi tapijt of karpet aanschaffen, of heeft zojuist uw aanwinst uitgerold. Uw kamer straalt hernieuwde sfeer, warmte en gezelligheid uit, precies wat u wilde. Maar het moet natuurlijk ook mooi blijven, daarvoor is onderhoud natuurlijk van groot belang. Tapijt heeft net als een harde vloer onderhoud nodig, maar wel het juiste onderhoud. Maar wat is nu eigenlijk het juisteonderhoud?

James heeft een gratis en unieke service: het James persoonlijk onderhoudsadvies! Dit is een onderhoudsadvies dat is afgestemd op uw persoonlijke woonsituatie. Wij werken namelijk al decennialang samen met de belangrijkste leveranciers in de markt. We testen hun tapijten op onze testmachine in ons laboratorium, waarmee we kunnen testen hoe een specifiek tapijt precies onderhouden moet worden. Dat betekent dus een op maat gemaakt advies voor elk tapijt! Met het juiste onderhoud wordt de levensduur van uw tapijt of karpet verlengd en blijft het er mooier uitzien.

De kans is groot dat we het tapijt dat u heeft uitgezocht ook hebben getest. Wellicht heeft u dit advies al van uw woninginrichter ontvangen, maar u kunt het ook zelf downloaden. Op de volgende link, onderhoudsadvies tapijt en karpet, kunt u uw fabrikant en kwaliteit uitkiezen. Vervolgens beantwoord u een paar vragen aangaande uw persoonlijke thuissituatie en binnen 1 minuut ziet u hét perfecte advies voor uw tapijt of karpet. Stofzuigen, vlekken verwijderen, zelf reinigen, professioneel laten reinigen, tips, adviezen en instructies; alles bij de hand in één compact gepersonaliseerd advies. En bovenal: het is gratis!

Bent u geïnteresseerd in hoe zo’n advies tot stand komt? Bekijk dan een kort filmpje van onze testmachine. Vraag ook meteen uw eigen onderhoudsadvies aan!

Deel dit bericht!

Er is nog meer te ontdekken

Demi Ueberbach

De Grote Zomerschoonmaak

Met onze tips & tricks zorg je ervoor dat de zon niet het enige is dat gaat stralen deze zomer!