Uitgelicht: James Vlekkenwonder

Vindt u vlekken zoals rode wijn, koffie, thee, fruit en bloed lastig? Of is uw tapijt of meubelstof na behandeling beschadigd? Maak dan kennis met James Vlekkenwonder!

James Vlekkenwonder verwijdert vlekken op tapijt, karpet en meubelstof. Geschikt voor natuurlijke (zoals wol) en synthetische materialen.

Werking

Als u een vlek maakt, stoort het kleurverschil dat daardoor ontstaat. Om een voorbeeld te geven: in onderstaande foto zitten twee rode wijn vlekken, toch stoort maar één van de twee vlekken:

Rode wijn vlek (on)zichtbaar

Bij de rechter vlek wilt u meteen aan de slag om deze te verwijderen, terwijl de linker vlek niet stoort en u deze theoretisch gerust kunt laten zitten.

Wat James Vlekkenwonder doet is dat storende kleurverschil verwijderen. En passant wordt tevens de geur van een vlek geneutraliseerd, bijvoorbeeld in het geval van een urinevlek. Vervolgens breekt het product binnen 24 uur biologisch af en is zowel de vlek als het product verdwenen.

Veilig in gebruik

Wat veel gebeurt bij het verwijderen van vlekken is dat men gaat deppen, hard schrobben of anderszins het tapijt of meubelstof sterk belasten. Het resultaat is in het gunstigste geval dat de vlek wellicht verwijderd is, maar dat het materiaal aangetast is door de zware belasting. Er staat als het ware een baard op uw tapijt of meubelstof ontstaan door het schrobben, of de plek blijft zichtbaar doordat het deppen de garens zodanig heeft verzwakt dat het tapijt zicht niet meer volledig herstelt.

Met James Vlekkenwonder is dit niet mogelijk, het product doet al het werk voor je!
Het is zeer gemakkelijk in gebruik: open de fles, vloeistof op de vlek druppelen, fles sluiten. Binnen 12 uur zijn veruit de meeste vlekken verdwenen!

Zelfs oude vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, zoals een jarenoude rode wijn vlek!

Geen hervervuiling

James Vlekkenwonder is voorzien van het Cleanright ECO label en veroorzaakt geen hervervuiling, net als alle andere James producten. Dit is zeer belangrijk, zodat er na verloop van tijd niet opnieuw een vlek ontstaat. Helaas is dit nog lang niet de industriële standaard en staat James ook op dit vlak vooraan in de markt met ‘The finishing touch’.

Deel dit bericht!

Er is nog meer te ontdekken

Demi Ueberbach

De Grote Zomerschoonmaak

Met onze tips & tricks zorg je ervoor dat de zon niet het enige is dat gaat stralen deze zomer!