Verpakking James Starterset vernieuwd

James presenteert met gepaste trots haar nieuwe verpakking voor de James Starterset. We zijn continu op zoek naar verbeteringen en mogelijkheden om niet alleen onze productervaring te verbeteren, maar ook het milieu verder te ontlasten.

Goede producten komen in innovatieve verpakkingen. Het nieuwe verpakkings-materiaal van de James Starterset kan samen met de flacons en etiketten gerecycled worden, omdat de grondstoffen op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is de James Vlekkenschijf nu full colour op de verpakking gedrukt in plaats van los in de verpakking op dubbelzijdig gelamineerd papier; deze is in zijn oude vorm, welke ook nog los te krijgen zal zijn uiteraard, lastig te recyclen.

Kunststof is een milieuvriendelijker materiaal om te produceren dan het karton van de oude verpakking; het kost geen bomen, er is minder energie en veel minder water nodig om kunststof te maken. Zeker als een kunststof verpakking langer wordt gebruikt, zijn de voordelen eenduidig. In onze nieuwe opzet, met de James Vlekkenschijf op de verpakking gedrukt, ligt een lang leven in het verschiet. Daarbij is het een duurzame verpakking: hersluitbaar, kan tegen een stootje en weerstaat eventuele nattigheid.

Gewichtsbesparing speelt ook een grote rol. De nieuwe reinigingsset is 100 gram lichter, dit staat gelijk aan een gewichtsbesparing van 22%. Een lager gewicht betekent dat de milieubelasting van het wereldwijde transport lager wordt.

De verpakking is dankzij een nieuwe, frisse en moderne uitstraling weer helemaal van deze tijd. Samen met de vertrouwde producten James Water, James Vlekkenwonder en James Vlekkenspray in combinatie met een katoenen badstof handdoek en de James Vlekkenschijf blijft het dé set voor reiniging, onderhoud en het verwijderen van vlekken uit tapijt, karpet en meubelstof.

De James Starterset is per direct in deze vorm verkrijgbaar en zal na verloop van tijd bij uw woninginrichter in het schap staan in plaats van het oude doosje.

Deel dit bericht!

Er is nog meer te ontdekken

Demi Ueberbach

De Grote Zomerschoonmaak

Met onze tips & tricks zorg je ervoor dat de zon niet het enige is dat gaat stralen deze zomer!